Workshop “Torso van grove klei”
8 oktober 2017
0

Zaterdag 28 oktober 2017
9.30 – 16.30 uur
o.l.v. Ingerid Opstelten

Als docent bij o.a. Perspectief in Castricum, heeft zij al meerdere keren met veel belangstelling en succes, de workshop torso boetseren gegeven.

Er wordt gewerkt met grove witte klei volgens de methode van Peter Rubino. Dat betekent starten met een aantal cilindrische of rechthoekige vormen, in dit geval drie: heupblok, taillebol en bovenlijfblok. Daarna gaan we langzaam naar de realiteit van het torso toewerken door het aanbrengen van details. Met de door Ingerid verstrekte stencils over deze methode zal deze werkwijze voor iedereen duidelijk en uitvoerbaar zijn. Bovendien zal zij iedere cursist persoonlijk begeleiden.

Ingerid volgde haar opleiding aan de Hogeschool Holland en is werkzaam als kunstenaar en docent. Bij Perspectief is zij al geruime tijd begeleidster van de woensdagavond beeldhouwgroep. En in haar atelier op wo middag.

De kosten voor deze workshop zijn € 50,-.

Dit is inclusief klei, stencils en gereedschap. Voor koffie/thee en koek wordt gezorgd.

Cursusgeld uitsluitend contant betalen bij aanvang van de cursus.

Lunchpakketje graag zelf meenemen. Aanmelden via de website: www.ingeridopstelten.nl/contact/ of via mail: ingeridopstelten@gmail.com of telefoon: 0654698272

Foto's

Geef een reactie